Tilaajalahjaksi aktiivisuusranneke

Tilaajalahjaksi nyt uusi Bluebiit BlueActive2 -aktiivisuusranneke, tilaamalla Sport, Me Naiset, Meidän Perhe tai Vauva lehden. Klikkaa haluamaasi lehden tarjoukseen alta ja voit valita käytännöllisen tilaajalahjan.

Tilaa SPORT nyt talviseen tarjoushintaan

Tilaa Meidän Perhe talviseen tarjoushintaan

Tilaa Vauva nyt talviseen tarjoushintaan

Tilaa Me Naiset nyt huipputarjouksella ja tiedät mistä naiset puhuvat!

Bluebiit BlueActive2 -aktiivisuusranneke on helppokäyttöinen aktiivisuusranneke, jolla seuraat kellonajan lisäksi päivän aikana kertynyttä askelmäärää, kulutettuja kaloreita ja kuljettua etäisyyttä. Voit käyttää sitä myös ajanottoon tai asettaa värinähälytyksen muistuttamaan tauosta istumatyössä. Käyttö ei vaadi mobiili- tai tietokonesovellusta. Kaikki asetukset ja toiminnot tehdään kahdella laitteen sivussa olevalla painikkeella.

Laitteen näyttöalue herää alempaa painiketta koskettamalla ja menee lepotilaan 4 sekunnin kuluttua. Laite seuraa aktiivisuutta, myös silloin kun näyttö ei ole päällä.

Toiminnot:

(1) Kellonaika Näyttää tunnit, minuutit ja samassa näkymässä 4 sekunnin jälkeen päivämäärän.

(2) Ajanotto Voit käyttää sekuntikellona ja ottaa aikaa eri aktiviteeteille.

(3) Askelmittari Laitteen tarkka kiihtyvyysanturi tunnistaa käden liikkeiden perusteella askelmäärän aina 9999 asti. Tämän näkymän kautta asetetaan myös käyttäjän pituus(120-190cm) ja paino(24-90kg)

(3) Kuljettu matka Laite mittaa kävellen liikkumasi matkan kymmenestä metristä aina 99.99 kilometriin asti.

(4) Kalorit Ilmoittaa kulutetut kalorit 0-9999 kcal. Mittaus perustuu liikesensorin havaitsemaan liikkeeseen ja asettamaasi pituuteen ja painoon.

(5) Värinähälytys Aseta äänetön värinähälytys ajankohtaan, jolloin haluat muistuttaa itseäsi liikkumaan tai esimerkiksi pitämään tauon jostakin.

HUOM. Tuotteen toimitus maaliskuussa 2018.