Vihreäkahvi, Vadelmaketoni, Konjac - kokeile laihdutustuotteita

Vihreäkahvi, Vadelmaketoni ja Konjac ovat kaikki laihdutustuotteita, joita tarjotaan kokeiltavaksi netistä lähes ilmaiseksi. Kokeile jos haluat, auttaa tai sitten ei auta laihtumiseen

Helppo tapa laihduttaa -  Vihreä Kahvipapu-uute sisältää aktiivista yhdistettä nimeltään klorogeenihappo. Ylimääräisen rasvakudoksen estämiseksi, meidän pitää joko estää sokerin muuntuminen rasvaksi tai aktivoida elimistö polttamaan rasvaa.

Klorogeenihappo auttaa elimistöä tekemään nämä molemmat. Maksa on elimistömme tärkein rasvaa polttava elin. Kun maksan kyky polttaa rasvaa tehostuu, painosi putoaa nopeammin. Klorogeenihappo parantaa maksan ja koko elimistön aineenvaihdutakykyä.

Tiedämme, että painosi putoaa - siksi tarjoamme sinulle mahdollisuutta käyttää tuotetta 30 vuorokautta vain eurolla!

Ainoana Suomessa myytävä Vihreä kahvipapu-uute, joka sisältää 100 % D-vitamiinia päivittäisestä saantisuosituksesta - ilmaiseksi!

Huomaa itse teho, ensimmäinen kuukausi vain 1 € plus tilaalahjaksi aktiivisuusmittari ilmaiseksi (arvo 29,90 €)


Vadelma ketoni on luonnollinen tuote, joka ei sisällä sivuvaikutuksia. Se on Suomessa valmistettu turvallinen laihdutustuote, joita ei myydä muualla kun omassa verkkokaupassamme.

Helppo tapa laihduttaa - Vadelma ketonia pidetään luonnon omana superentsyyminä. Se on saavuttanut supersuosion mm. USA:ssa ja Ruotsissa, koska sen tehokkuus painonhallinnassa on osoittautunut olevansa omaa luokkaansa. [LINK] Lue lisää [LINK]

Tuotteen tehokkuus perustuu kotoisesta marjasta eli vadelmasta uutettuihin ketoneihin, joiden on tutkittu auttavan imeytyneen rasvan polttamista sekä ehkäisevän uuden rasvan muodostumista.

Tilaa heti ja kokeile itse 30 vrk erikoishintaan - nopeille tilaajille lahjaksi Activity Tracker ® aktiivisuusmittari!



Konjac-juurikuitu sopii kaikille, myös sinulle!

Sen tehoaine on uutettu konjac-mukulajuuresta, jota kasvaa Aasiassa luonnonvaraisena. Seuraavan sukupolven laihdutustuotteeksi sanottu Konjac-juurikuitu auttaa sinua hallitsemaan näläntunnetta ja vähentämään kalorien määrää.

Kokeile itse ja poista näläntunne - kokeile 21 pv ilmaiseksi


Tilatessa kokeilupakkauksen ylläolevista tuotteista, suosittelen tutustumaan toimitus- ja tilausehtoihin huolella.