Seiskan synttäritarjous ja kaupan päälle hieno lahja!

Tilaa 10 viikon Seiskat yhteensä vain 25 € (norm. 53,62 €). Kaupan päälle saat valita lahjaksi Aarikan hienon Tulitus-viikonloppulaukun (arvo 49 €) tai kätevän repun (arvo 39,90 €). Tarjous on päättynyt,, katso linkistä uusin tarjous!

Tutustu uusimpaan tarjoukseen tästä

Seiska on Suomen kutkuttavin ja koukuttavin viihdelehti! Lukijana pääset kurkistamaan tähtien elämään ja kuulet ensimmäisenä uusimmat julkkisjuorut ja herkullisimmat skandaalit. Seiska pitää huolen, että tiedät mistä työpöydän kahvipöydässä puhutaan!

Joka torstai ilmestyvä Seiska on tuhti viihdepaketti täynnä mielenkiintoista luettavaa. Seiska tietää ensimmäisenä uusimmat juorut suomalaisjulkkisten elämästä eikä pelkää kertoa niistä! Usein Seiska myös haastattelee ajankohtaisia julkisuudenhenkilöitä. Seiskan haastattelut tarjoavat mielenkiintoisen kurkistuksen siihen, millaista julkkisten elämä oikeasti on. Seiska kertoo myös kuumimmat uutiset suoraan Hollywoodista ja musiikkimaailman huipulta sekä esittelee supertähtien luksuselämään. Lisäksi lehti kertoo kuninkaallisten uusimmat kuulumiset Ruotsista, Englannista ja muualta Euroopasta. Seiska ei myöskään keskity ainoastaan julkkiksiin vaan jakaa myös koskettavia tositarinoita tavallisten ihmisten elämästä.