5-HTP on nopea apu masennukseen ja mielialan kohotukseen

Tutkimusnäytön valossa 5-HTP:n on todettu olevan tehoas mm. masennuksen hoidossa. 5-HTP saattaa olla jopa yhtä tehokas kuin jotkin masennuslääkkeet.

5-HTP Seratoniinin vaikuttava aine seratoniini kohottaa nopeasti apeaa mielialaa sekä auttaa masennuksen oireisiin ja unettomuuteen.

  5-HTP on nopea apu masennukseen ja mielialan kohotukseen - Nyt ilman reseptiä!

Seratoniini (5-hydroksi-tryptaminiini) on verihiutaleista vapautuva ja verisuonia supistava kudoshormoni. Lisäksi se toimii aivojen välittäjäaineena. Elimistö muodostaa serotoniinia suosistossa. Mikäli elimistö ei jostain syystä tuota riittävästi serotoniinia esimerkiksi perinnöllisten tekijöiden takia, ihminen kärsii useista ongelmista.

Serotoniinin puute aiheuttaa esim. väsymystä, mielialan heilahtelua ja alakuloa. Serotoniinin puute voi aiheuttaa myös impulsiivista ja väkivaltaista käytöstä. Lisäksi seratoniini säätelee ihmisen ruokahaluja. Siksi serotoniinin puute voi aiheuttaa ruokahalun ja makeanhimon lisääntymistä, joka johtaa herkästi ylipainoon.

5-HTP auttaa sinua selviytymään arjesta sekä tasapainottamaan seratoniinituotantosi tason.

Tuotteen käyttö: 2 kapselia ennen nukkumaanmenoa. Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai imettäville.5-HTP:tä ei tule käyttää samanaikaisesti masennuslääkkeiden kanssa.