Tammikuun laihdutus haaste

Osallistu nyt Tammikuun laihdutus haasteeseen ja samalla olet mukana matkalahjakortin arvonnassa.

Terveellinen Tammikuu haasteeseen sisältyy tehokkaasti painoa pudottavat ruokavaliot. Saatavilla on niin naisille suunnattu Ladydieetti kuin miehille suunnattu Äijädieetti.

Lue lisää ja osallistu Ladydieetin haasteeseen täältä

Lue lisää ja osallistu Äijädieetin haasteeseen täällä.

Ruokavalioon kuuluvat kattavat ohjeet, ateriapankit sekä lukuisat seurantatyökalut. Lisäliikuntaa ei tarvita painonpudottamiseen, se tapahtuu ruokavalion avulla. Palvelut toimivat tietokoneella sekä kaikissa mobiililaitteissa.

Voit liittyä haasteeseen jo nyt ja saat näin välittömästi pääsyn järjestelmään. Haasteen alkaessa 07.01.2017 ruokavaliosovellus aktivoituu ja voit aloittaa sen avulla terveellisen, energisoivan ja kevyemmnän elämän.

Osallistumalla voit myös voittaa arvokkaan matkalahjakortin!

Terveellisen tammikuun jälkeen olosi on kevyempi, energisempi ja puhtaampi. Sen vaikutukset heijastuvat pitkälle tulevaisuuteen.

Ladydieetti on naisille suunnattu painonpudotusmenetelmä, jossa ei tarvitse laskea kaloreita tai punnita annoksia. Dieetin aikana saa syödä itselle mieleistä, erittäin maukasta ja terveellistä ruokaa. Hoikistumisen tulokset näkyvät nopeasti, mutta tavoite on, että uudet ruokailutottumukset jäävät pysyväksi osaksi elämää.

Äijädieetti on miehille tarkoitettu laihdutusmenetelmä, jossa ei tarvitse nähdä nälkää, laskea kaloreita tai punnita annoksia. Saat syödä parempaa ruokaa kuin normaalisti ja silti laihtumisen nopeus tuntuu monille lähes käsittämättömältä!