Tietokoneen puhdistus- ja suojausohjelmat

Tietokoneemme ovat kokoajan netissä kiinni ja erilaiset haittaohjelmat kolkuttelee kokoajan. Virustorjunta ja palomuuri kuuluvat jo käyttöjärjestelmään, jotka ehkä ne kaikkein pahimmat möröt estää, olettaen että ne käytössä ja ajantasalla.

Silti ladatessa, pelatessa ja surffailessa saattaa tulla tietokoneelle muka harmittomia "ohjelmia". Nämä pikkuhiljaa täyttävät koneen muistia ja alkaa hidastelemaan. Alkaa tuleen mieleen tietokoneen vaihto. Onneksi saatavilla on tietokoneen puhdistamiseen edullisia ohjelmia, joista alla pari erilaista ladattavaksi ja ostettavaksi.


EasyRegistryCleaner on tehokas rekisterin puhdistaja ja tietokoneen nopeuden optimointiohjelma. Optimointi kestää alle 5 minuuttia ja huomaat eron heti: tietokone käynnistyy nopeammin, suorituskyky ja luotettavuus paranevat.

Voit nyt ladata ohjelman vain 2,95 eurolla (ovh 19,95 euroa).


EasyPrivacyProtect on kehittynein tietojen suojaohjelma, jota on myös helppo käyttää. Yksityisyytesi ja henkilötietojesi suojelemisen ei tarvitse olla monimutkaista. Ohjelma mahdollistaa tietokoneen puhdistamisen milloin vain sekä automaattisten puhdistusten ajastamisen, kaikelta varalta jos unohdat.

Lataa nyt ohjelma vain 2,95 eurolla (ovh 21,95 euroa)