Ilmaista rahaa

Saako sitä ilmaista rahaa? Vastaus on kyllä, mutta eriasia paljonko ja miten. Ihan jos aletaan pilkkua viilaan, niin ainoastaan lahjaksi saatu raha on täysin ilmaista. Erilaisten rahavoittojenkin eteen pitää ainakin täyttää arvontalipuke, toki isossa voitossa tuntipalkka tällöin kohtuu suuri.

Puhutaan siis lähes ilmaisesta rahasta tai kuinka saa helppoa rahaa. Osallistumalla arvontoihin on mahdollisuus voittaa rahaa tai rahanarvoisia tuotepalkintoja, netistä löytyy paljon ilmaisia kilpailuja, joihin voi osallistua kunhan hyväksyy arvonnan järjestäjän ehdot.

Netin avulla on myös mahdollista saada helpolla rahaa joko paljon tai ihan vain vähäisen. Mutta tällöin en puhuisi ilmaisesta rahasta, sillä sen eteen pitää kuitenkin nähdä vaivaa. Samoin ilmaiset näytteet tuotteista, eivät lopulta ole ilmaisia vain jotain kautta sen maksat.

Eli ilmaista rahaa on siis lahjat ja voitot kilpailuista sekä arvonnoista. Niiden eteen ei tarvi nähdä paljoa vaivaa, joten nyt vain osallistumaan arvontoihin ja kilpailuihin netissä.